Το 2026 θα είναι μια «καυτή» χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Θυμηθείτε το...

Κρήτη: Πατέρας χτύπησε τον 15χρονο γιο του επειδή αρνήθηκε να πιει κρασί σε γλέντι

Κρήτη: Πατέρας χτύπησε τον 15χρονο γιο του επειδή αρνήθηκε να πιει κρασί σε γλέντι

Ένα περιστατικό που προκαλεί οργή και ανησυχία στην Κρήτη βρήκε το φως της δημοσιότητας με αφορμή τα σεμινάρια ευαισθητοποίησης για το αλκοόλ, που πραγματοποιούνται στο νησί.

Όπως αναφέρει ο Αντώνης Πουλάκης, μέλος του Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ (ΚΟΠΑ), ένας πατέρας χτύπησε τον 15χρονο γιο του, που αρνήθηκε να πιει σε γλέντι το κέρασμα κούπας κρασιού.

Ο γονιός θεώρησε ότι η άρνηση του παιδιού ήταν προσβολή για τον ίδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.