ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Αποκάλυψη για το πτώμα του θύματος

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Αποκάλυψη για το πτώμα του θύματος

Νέες αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Όταν λίγο πριν κλείσουν τα φώτα το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαρτίου η Αγγελική Νικολούλη δέχτηκε ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα, δεν αποκάλυψε στους τηλεθεατές την ταυτότητα του συνομιλητή της.

Η δημοσιογράφος μίλησε πρώτη φορά για τον άνδρα που την κάλεσε και για όσα της μετέφερε λίγες μέρες αργότερα, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών.

Εκεί όπου ολοκλήρωσε την κατάθεσή της ως βασική μάρτυρας κατηγορίας, στην πολύκροτη υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, η αποκάλυψη πως της τηλεφώνησε ο ένας από τους δύο γιους του βασικού κατηγορούμενου όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, προκάλεσε αναστάτωση τόσο στον «εγκέφαλο» που καθόταν στο εδώλιο, όσο και στο ακροατήριο.

Ο συνομιλητής της που δεν έχει εμφανιστεί στο δικαστήριο παρά τις βίαιες προσαγωγές που έχουν διαταχθεί σε βάρος του, τόνισε πως λυπάται πολύ για τη μητέρα του θύματος.

Ανέφερε πως ο μοναδικός που ξέρει πού βρίσκεται το παιδί της είναι ο πατέρας του και βασικός κατηγορούμενος.

Μάλιστα, ζήτησε από την δημοσιογράφο όταν τον δει στην αίθουσα του δικαστηρίου, να τον ρωτήσει πού τον έχει θάψει.

Εκείνη το έκανε και ο «εγκέφαλος» σαστισμένος έχασε τα λόγια του και το μόνο που της είπε ήταν ότι λέει ψέματα.

Η δίκη που έχει μπει στην τελική ευθεία θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.