ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Περίεργο συμβάν με το κυβερνητικό αεροσκάφος της Μέρκελ – Αγνωστη έριξε πάνω του ένα βαν (φωτό)

Περίεργο συμβάν με το κυβερνητικό αεροσκάφος της Μέρκελ – Αγνωστη έριξε πάνω του ένα βαν (φωτό)

Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα με τα κυβερνητικά αεροσκάφη της Γερμανίας. Αυτή τη φορά όμως, δεν ήταν κάποια μηχανική βλάβη η αιτία της ταλαιπωρίας που υπέστη η Ανγκελα Μέρκελ.

Το κυβερνητικό αεροσκάφος βρισκόταν στο αεροδρόμιο του Ντόρτμουντ, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη τη Δευτέρα η Μέρκελ. Το κακό συνέβη όταν το εντόπισε μια υπάλληλος του αεροδρομίου η οποία τυγχάνει, σύμφωνα με το Spiegel, θαυμάστρια της καγκελαρίου.

Η γυναίκα, που οδηγούσε ένα κόκκινο βαν στον χώρο του αεροδρομίου εκείνη τη στιγμή, αμέσως βγήκε από το αυτοκίνητο, προκειμένου να φωτογραφίσει το κυβερνητικό αεροσκάφος με το κινητό τηλέφωνό της.

Το πρόβλημα; Δεν είχε βάλει χειρόφρενο! Ετσι, το βαν τσούλησε και έπεσε στο ρύγχος του αεροσκάφους, με αποτέλεσμα αυτό να καθηλωθεί στο Ντόρτμουντ.

Το Spiegel δημοσίευσε τη σχετική φωτογραφία στην ιστοσελίδα του και τα social media.

Τεχνικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν το μέγεθος της ζημιάς που προκάλεσε στο ρύγχος του αεροσκάφους το βαν.

Τους τελευταίους μήνες διαδοχικά είναι τα προβλήματα με τα κυβερνητικά αεροσκάφη της Γερμανίας. Αρκετές φορές έχει ταλαιπωρηθεί η Μέρκελ εξαιτίας αυτών, ο πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ- Βάλτερ Σταϊνμάγιερ, αν και το συχνότερο… θύμα τους είναι ο υπουργός Εξωτερικών, Χάικο Μάας.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.