
Ο Κωνσταντίνος Δαναός ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” και μίλησε για τη ζωή του στη φυλακή αλλά και για τα 17 χρόνια που ήταν φυγόδικος. Στη συνέντευξή του αναφέρθηκε στη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στη φυλακή και εξηγεί την απόφασή του να μην γυρίσει πίσω και να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.
«Αυτό που συμβαίνει στη ζωή μου αυτή την περίοδο δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είμαι έξω με αναστολή. Το κακούργημα έγινε πλημμέλημα διότι η εισαγγελέας θεώρησε ότι δεν υπήρχε δόλος από την πλευρά μου. Δικαίως καταδικάστηκα για απάτη γιατί είχα μπλέξει με πολύ κακές παρέες. Δεν υπήρξα δραπέτης. Ήμουν φυγάς για 17 χρόνια.
Καταδικάστηκα για 5 χρόνια κι έφυγα στους 14 μήνες. Δεν έχω σκοπό να ζητήσω συγγνώμη από κανέναν για την τότε περίοδο. Καταδικάστηκα και το πλήρωσα πολύ ακριβά. Πέρασα μια κόλαση μέσα στη φυλακή και δεν μπορούσα να μιλήσω. Δέχθηκα βίαιη σεξουαλική κακοποίηση. Το είχα σχεδιασμένο να μη γυρίσω στη φυλακή. Ήταν λύτρωση για μένα.
Ο σύντροφός μου δεν ήξερε ότι ήμουν φυγόποινος για 17 χρόνια. Φοβόμουν πάρα πολύ όταν εμφανιζόμουν σε εκπομπές μη με αναγνωρίσει κάποιος από τις φυλακές. Δεν σκέφτηκα να επιστρέψω τα χρήματα που πήρα γιατί το έχω πληρώσει πολύ ακριβά. Εξευτελίστηκα μέσα στη φυλακή, δεν χρωστάω σε κανέναν. Χρωστάω συγγνώμη μόνο στην Ελένη Φιλίνη γιατί είναι κυρία. Είναι η μοναδική που δεν είχε κάνει μήνυση», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Δαναός.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.