
Τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός αγριογούρουνου σημειώθηκε στις 5:30, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το ζώο εμφανίστηκε ξαφνικά στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από λεωφορείο του ΚΤΕΛ που διερχόταν εκείνη τη στιγμή από το σημείο. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Βασιλούδι,
Υλικές ζημιές στο λεωφορείο από το τροχαίο
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων από το τροχαίο λεωφορείο υπέστη υλικές ζημιές χωρίς να αναφερθεί όμως τραυματισμός του οδηγού του ή κάποιου επιβάτη.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό αγριογούρουνα έκαναν… βόλτα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης με το Δασαρχείο θα δίνει σαφή εντολή προς τους πολίτες να μην τα ταΐζουν.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.