
Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό με ένα νεαρό Έλληνα επιδειξία που αυνανιζόταν με… πάθος μέσα σε λεωφορείο στο Μανδράκι της Ρόδου προκαλώντας την αηδία και την οργή των επιβατών που ειδοποίησαν την Αστυνομία. Λίγο αργότερα, τον άκουσαν έκπληκτοι να δικαιολογείται ότι τον έπιασε φαγούρα και απλώς ξυνόταν!
Το απίθανο επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στο λεωφορείο το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από το νοσοκομείο του νησιού ως το Μανδράκι και μια 21χρονη επιβάτιδα έπαθε σοκ, όταν είδε τον συνομήλικό της να χαϊδεύει περιπαθώς το γεννητικό του όργανο που βρισκόταν σε στύση! Αμέσως κάλεσε από το κινητό της την Αστυνομία και το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας.
Ο 21χρονος συνελήφθη άμεσα και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας στην οποία, σύμφωνα με την «Δημοκρατική», προέβαλε την αστεία δικαιολογία ότι έβγαλε το μόριό του για να το… ξύσει. Εκείνη του άσκησε δίωξη για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστη πράξη, του όρισε ρητή δικάσιμο για τις 5 Μαΐου του 2020 και τον παρέπεμψε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.