
Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Χανιά κινητοποιώντας την πυροσβεστική υπηρεσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 4.30 τα ξημερώματα όταν καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από το εργοστάσιο.
Αμέσως στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική με τρία οχήματα και επτά πυροσβέστες που μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πύρινη εστία.
Η φωτιά προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές στο εργοστάσιο ενώ το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.
Στο… κίτρινο η μισή Κρήτη – Κίνδυνος πυρκαγιάς
Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι Ηρακλειώτες και οι Λασιθιώτες κατά τις αγροτικές εργασίες τους καθώς σήμερα υπάρχει υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην ανατολική Κρήτη.
Σύμφωνα με τον χάρτη που εκδίδει το αρμόδιο υπουργείο στο… κίτρινο βρίσκεται ο νομός Ηρακλείου και ο νομός Λασιθίου με την πυροσβεστική να βρίσκεται σε επιφυλακή καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.