Αυτός ο Έπσταϊν είχε περιγράψει με ακρίβεια το περιεχόμενο των Μνημονίων: «Τους γ... σαν τους Έλληνες»...

Μία σύλληψη για τα επεισόδια στο Α.Τ. Ακροπόλεως (βίντεο)

Μία σύλληψη για τα επεισόδια στο Α.Τ. Ακροπόλεως (βίντεο)

Στην προσαγωγή ενός ατόμου, η οποία μετατράπηκε σε σύλληψη προέβη η αστυνομία μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, μετά την πορεία αντιεξουσιαστικών ομάδων ενάντια στη βραχυχρόνια μίσθωση και την τουριστική ανάπλαση στο Κουκάκι (μισθώσεις AirBnB).

Το άτομο που προσήχθη μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου του απαγγέλθηκαν πέντε κατηγορίες και συνελήφθη. Πιο συγκεκριμένα, του αποδίδονται οι κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη κατά αστυνομικού, απόπειρα σωματικής βλάβης κατά αστυνομικού, αντίσταση και φθορές.

Έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ συγκεντρώθηκαν εκ νέου αντιεξουσιαστές, ζητώντας την απελευθέρωσή του. Ο συλληφθέντας ακολούθως δήλωσε τραυματίας και μεταφέρθηκε για ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο. Σήμερα το πρωί, στις 11, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Νωρίτερα, λίγο πριν τις εννέα το βράδυ, ομάδα 80 ατόμων, που έκαναν πορεία ενάντια στις ενοικιάσεις AirBnB, επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια σε μια διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν έξω από το Τμήμα επί της οδού Βεΐκου, στο Κουκάκι. Οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα.

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίσθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως είχε γίνει στόχος αντιεξουσιαστών και τον περασμένο Μάρτιο. Τότε ομάδα νεαρών είχε κάνει καταδρομική επιχείρηση και είχε κάψει αυτοκίνητα έξω από την αστυνομική υπηρεσία.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που οι αστυνομικοί πιάνουν τον μετέπειτα συλληφθέντα:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=5eXnOe0Omgg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.