Πώς το είπε; «Εγώ έφαγα την σφαίρα αντί για το αφεντκό»;

Πάτρα: Κρατούμενος έκοψε με ξυράφι τις φλέβες του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Πάτρα: Κρατούμενος έκοψε με ξυράφι τις φλέβες του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Αναστάτωση σημειώθηκε αργά το απόγευμα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τempo24.News, αλλοδαπός κρατούμενος ο οποίος είχε μεταφερθεί από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου μαζί με συγκρατούμενο του στην Ψυχιατρική Κλινική προκειμένου να εξεταστεί, έβγαλε ξυράφι από τον ουρανίσκο του και έκοψε τις φλέβες του, αιφνιδιάζοντας όσους ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Οι γιατροί κινητοποιήθηκαν άμεσα και τελικά πρόλαβαν τα χειρότερα. Ο αλλοδαπός έχει αποφύγει κάθε κίνδυνο για τη ζωή του.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.