Στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πάρει το μήνυμα ακόμα: Ή συνεργάζονται ή χάνονται...

Μετά τους Τούρκους και οι Σκοπιανοί επιδίδονται στην… ανθελληνική χαρτογραφία: Μέχρι τη Λάρισα η Ελλάδα

Μετά τους Τούρκους και οι Σκοπιανοί επιδίδονται στην… ανθελληνική χαρτογραφία: Μέχρι τη Λάρισα η Ελλάδα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Στη χαρτογραφία φαίνεται πως το έχουν ρίξει οι γείτονες της χώρας μας καθώς μετά τους τουρκικούς χάρτες με το μισό Αιγαίο έρχονται οι Σκοπιανοί χάρτες με..ολόκληρη τη Μακεδονία.

Ας συνεννοηθούν τουλάχιστον οι “γείτονες” να βγάλουν έναν χάρτη όλοι μαζί για να μάθουμε κι εμείς επιτέλους μέχρι που φτάνουμε γιατί με τόσους χάρτες μας έχουνε μπερδέψει.

Τώρα για τη συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας και τα αποτελέσματά της τα έχουμε γράψει τόσες φορές που κινδυνεύουμε να γίνουμε γραφικοί, αλλά οι Σκοπιανοί σε όλον τον κόσμο την καταπατούν με κάθε ευκαιρία και ακυρώνουν το αφήγημα Τσίπρα.

Οι αλυτρωτικές διαθέσεις παραμένουν, η κλοπή της ιστορίας συνεχίζεται.

Σειρά πήρε το Τορόντο του Καναδά. Εκατοντάδες Σκοπιανοί της διασποράς έστησαν χορό κρατώντας σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας μπροστά από αλυτρωτικό χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας», όπου η Ελλάδα ξεκινάει από την Λάρισα.

Στο τέλος θα βγάλουν χάρτη εναντίον της Ελλάδας μέχρι και οι… εξωγήινοι ζητώντας μας τον…Όλυμπο, αλλά έτσι είναι όταν δίνεις θάρρος…

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.