
Αποκλεισμένη είναι η παραλιακή στο ύψος της Βούλας εξαιτίας σοβαρού τροχαίου με έναν νεκρό.
Πιο αναλυτικά, το τροχαίο σημειώθηκε στις 12:40 το μεσημέρι στην παραλιακή και συγκεκριμένα στο ύψος της Βούλας στη συμβολή της Λεωφόρου Καραμανλή με την οδό Ζεφύρου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο τροχαίο έχουν εμπλακεί ένα όχημα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και μια μοτοσυκλέτα.
Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του δικύκλου είναι νεκρός.
Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαίωσε και το ΕΚΑΒ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως έχει τραυματιστεί ο οδηγός του φορτηγού.
Το όχημα του Δήμου κατευθυνόταν στο ρεύμα προς Γλυφάδα όταν καρφώθηκε πάνω με μεγάλη ταχύτητα η μοτοσυκλέτα.
Σύμφωνα με το notia.gr, στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί και έχουν κλείσει τον δρόμο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.