ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πάτρα: Ληστής άλλαξε μέχρι και.. ρούχα για να μην εντοπιστεί

Πάτρα: Ληστής άλλαξε μέχρι και.. ρούχα για να μην εντοπιστεί

Ένας νεαρός άνδρας ο οποίος πραγματοποίησε ληστεία υπό την απειλή μαχαιριού σε ένα αρτοποιείο, παρόλο που προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς ακόμη και αλλάζοντας… ένδυση για να μην εντοπιστεί, δυστυχώς δε τα κατάφερε. Το περιστατικό σημειώθηκε Χθες Δευτέρα (16/9) κατά τις πρωινές ώρες στην περιοχή του «Τσολιά» στην Πάτρα.

Ο νεαρός εισέβαλε στο κατάστημα και ακινητοποίησε τον μοναδικό υπάλληλο απειλώντας τον με το μαχαίρι και ζητώντας του να του δώσει όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή. Άρπαξε όλα κι όλα… 30 ευρώ και έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ το θύμα κάλεσε την Αστυνομία δίνοντας την πλήρη περιγραφή του, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον ληστή, παρά το γεγονός ότι πήγε στο σπίτι του και άλλαξε ρούχα για να μην ταιριάζει με τις περιγραφές, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με ένα «βαποράκι» και του έδωσε τα κλεμμένα χρήματα για να αγοράσει τη δόση του! Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για ληστεία, οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.