ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρώσοι στρατιώτες καθάρισαν την Αρκτική από σκουπίδια (φωτο)

Ρώσοι στρατιώτες καθάρισαν την Αρκτική από σκουπίδια (φωτο)

Στη Ρωσία οι στρατιώτες σε βάση της Αρκτικής, καθάρισαν περισσότερα από 113.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα στην παγωμένη γη.

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού επαίνεσε την Τρίτη το έργο των Ρώσων στρατιωτών οι οποίοι καθάρισαν πάνω από 113.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα από μέταλλα, οικιακά και κατασκευαστικά απόβλητα στην περιοχή της Αρκτικής.

«Οι στρατιώτες μας εκτέλεσαν τέλεια την αποστολή τους. Καθάρισαν πάνω από 113.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα μολυσμένης περιοχής…» ανέφερε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας.

«Σύμφωνα με το σχέδιο, οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν στο αρχιπέλαγος Νόβαγια Ζεμλιά, στα νησιά Κοτένλι και Βράνγκελ, στην περιοχή του αεροδρομίου Αλικέλ», συνέχισε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον κ. Σοϊγκού, περαιτέρω βήματα για τη βελτίωση της περιβαλλοντικής κατάστασης στην Αρκτική τέθηκαν επί τάπητος σε σχετική συνάντηση.

Ο υπουργός Άμυνας υπενθύμισε ότι η απόφαση να συμμετάσχουν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στον καθαρισμό των αποβλήτων στην περιοχή της Αρκτικής έγινε από τον ανώτατο διοικητή το 2014.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσία αποκτά δύο νέους σταθμούς έγκαιρης προειδοποίησης πυραύλων στην Αρκτική έως το 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.