
Η 20χρονη, Aleah Newell από το Σικάγο, μητέρα δύο παιδιών 2χρόνων και 7μηνών, προχώρησε σε μια τραγική κίνηση, καθώς δε δίστασε να τα σκοτώσει με τα ίδια της τα χέρια.
Συγκεκριμένα, όταν βρισκόταν στο σπίτι του παππού της, επιτέθηκε αρχικά στον γιο της Ameer, τον οποίο μαχαίρωσε μέσα στην μπανιέρα 19 φορές, και στην συνέχεια τον έκαψε με καυτό νερό!
Στην συνέχεια στράφηκε προς τον άλλο γιο της, τον Johntavis, τον οποίο ο ηλικιωμένος προσπάθησε να προστατεύσει, ωστόσο δέχτηκε επίθεση με το μαχαίρι. Έτσι η 20χρονη Aleah έπιασε το μωράκι και το πέταξε από τον 11ο όροφο!
Στην συνέχεια έπεσε και αυτή από το παράθυρο αλλά μια τέντα την έκοψε την φόρα και επέζησε. Πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με το έγκλημα αυτό να έχει σοκάρει τους πάντες.
Όπως αποκαλύφθηκε, δυο μέρος πριν τρις φρικαλέες πράξεις της είχε ζητήσει την βοήθεια της πρόνοιας επειδή όπως είπε δεν ήταν σε θέση να μεγαλώσει τα παιδιά της.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.