
Η Αλβανία προχωρά στην απέλαση δυο Ιρανών διπλωματών, τους οποίους χαρακτηρίζει «ανεπιθύμητους».
Ο λόγος για τον πρέσβη του Ιράν στην Αλβανία κι άλλον ένα διπλωμάτη, οι οποίοι θεωρούνται «επιζήμιοι για την εθνική ασφάλεια», σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.
Οι Αλβανοί δεν προσδιόρισαν τα ονόματα των Ιρανών διπλωματών και δεν ανέφερε αν έχουν ήδη φύγει από τη χώρα, ωστόσο έκαναν γνωστό πως έχουν ενημερώσει τις συμμαχικές δυνάμεις γιασ την απόφαση αυτή.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.