
Συνάντηση μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, και του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, θα πραγματοποιηθεί αύριο ώστε ο πρώτος να ενημερώσει σχετικά με το σχέδιο του για την επικείμενη πορεία ειρήνευσης στη Μέση Ανατολή.
Ο Τραμπ θα συναντηθεί αρχικά με τον Νετανιάχου και αμέσως μετά με τον ηγέτη του κεντρώου κόμματος «Μπλε-Λευκό», Μπένι Γκαντζ, τον βασικό πολιτικό αντίπαλο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, είπε πηγή που έχει γνώση του σχεδίου. Οι συνομιλίες θα συνεχιστούν την Τρίτη.
Ο Νετανιάχου έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο και τις δύο ημέρες, ενώ ο Γκαντζ ανέφερε ότι θα τον δει αύριο, Δευτέρα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.