
Σε αναβολή της δίκης για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη οδηγήθηκε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, μετά από κώλυμα που δήλωσαν ότι έχουν τόσο συνήγοροι πολιτικής αγωγής όσο και υπεράσπισης. Ως εκ τούτου η δίκη οδηγήθηκε σε αναβολή της δίκης για τις 25 Νοεμβρίου 2020.
Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε και ο καταδικασθείς σε δυο φορές ισόβια Εμμανουήλ Σοροπίδης εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Μάλιστα με επιστολή του στο δικαστήριο δήλωσε πως δεν επιθυμεί να παραστεί.
Από την πλευρά της η συνήγορος του 60χρονού κατηγορούμενου, η οποία πριν από λίγες ημέρες διορίστηκε από το δημόσιο, ζήτησε χρόνο για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του εντολέα της, που όπως είπε, είναι άρρωστος.
Στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε ούτε η μητέρα της αδικοχαμένης εφοριακού. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στο ακροατήριο, η κόρη της και αδελφή του θύματος η μητέρα της είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Με το ζόρι τρώει και κοιμάται. Δεν είναι σε θέση να έρθει στο δικαστήριο και για το λόγο αυτό ζητεί αναβολή» είπε η νεαρή κοπέλα απευθυνόμενη στους δικαστές.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.