
Δεκατρείς άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλος ένας τραυματίστηκε σοβαρά, σε σύγκρουση ενός μικρού λεωφορείου με δύο φορτηγά, στο δρόμο που συνδέει το Ασουάν με το Κάιρο.
Επί τόπου έφτασαν 14 ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους σορούς των θυμάτων αλλά και τον τραυματία, που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου και ο οποίος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.
Να σημειωθεί ότι και πριν από δύο ημέρες, έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε σύγκρουση λεωφορείου με ιδιωτικό αυτοκίνητο, δυτικά του Ασουάν.
Τον Ιανουάριο, πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 άλλοι τραυματίστηκαν σε σύγκρουση ανάμεσα σε μινιμπάς και δύο ΙΧ οχήματα στο δρόμο Σοχάγκ – Ερυθράς Θάλασσας.
Επίσης, τον ίδιο μήνα, 17 άνθρωποι τραυματίστηκαν και τέσσερις σκοτώθηκαν σε σύγκρουση δύο μικρών λεωφορείων κοντά στο Κάιρο, στην περιοχή της 15ης Μαΐου, το ένα εκ των οποίων μετέφερε 14 αποφοίτους από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μίνια, όπως αναφέρει ο αιγυπτιακός τύπος.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.