Ενας παλιός χρόνος που άφησε τις περισσότερες εκκρεμότητες ever στο νέο έτος, σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός Ελλάδος...

Η Ουκρανία πιθανός προμηθευτής του JF-17 Block III

Η Ουκρανία πιθανός προμηθευτής του JF-17 Block III

Η επίσκεψη Ουκρανικής αποστολής της Αεροπορίας της χώρας υπό τον Υποστράτηγο Sergii Drozdov στο Pakistan Aeronautical Compex (PAC), αποτέλεσε το έναυσμα φημολογίας ότι η Ουκρανία πρόκειται να αγοράσει μαχητικά JF-17 Block III.

Οι φημολογίες αυτές αποτελούν μέρος των θεωριών σχετικά με το πιο μαχητικό πρόκειται να γίνει ο αντικαταστάτης των Mig-29s και Su-27s που έχει κληρονομήσει από την Σοβιετική Ένωση η Ουκρανία και έχουν κριθεί πολύ παλιά για να εκσυγρχωνιστούν

Η πιθανότητα αυτή έρχεται ως μέρος της Πακιστανικής Ουκρανικής συνεργασίας στο πεδίο της ανάπτυξης πυραύλων. Πιο συγκεκριμένα ήδη από το 2018 η UkrOboronProm συζητάει την πιθανότητα κοινής παραγωγής πυραυλικών συστημάτων με σκοπό να ξεκινήσει κοινή έρευνα και ανάπτυξη τους επόμενους μήνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.