
Ένα στέλεχος του αμερικανικού Ναυτικού ο οποίος ήταν ο μπάτλερ του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο ελέγχθηκε και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Ο στρατιωτικός ανήκει σε μια ειδική μονάδα επίλεχτων του αμερικανικού Ναυτικού η οποία βρίσκεται στο Λευκό Οίκο και συχνά έρχεται σε στενή επαφή με τον εκάστοτε πρόεδρο.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ ο Αμερικανός πρόεδρος έγινε έξαλλος όταν έμαθε το γεγονός και έτσι έκανε και πάλι έλεγχο για τον κορωνοϊό αλλά βγήκε και πάλι αρνητικό.
Trump was upset when he was informed Wednesday that the valet had tested positive, a source told CNN, and he was subsequently tested again by the White House physician. https://t.co/230RoTvGtA
— Kaitlan Collins (@kaitlancollins) May 7, 2020
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.