
Σήμερα ολοκληρώθηκε η βαλλιστική στα δύο όπλα που παραδόθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. μετά το διπλό φονικό στα Ανώγεια.
Πρόκειται για το όπλο που παρέδωσε ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, και το όπλο που παρέδωσε στο ΑΤ Ανωγείων η οικογένεια του Γιώργου Ξυλούρη, ένα Glock διαμετρήματος 9Χ19.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ekriti, οι κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο του φονικού ταυτοποιήθηκαν με τα δύο όπλα που έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα όπλα εστάλησαν χθες στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ και δόθηκε προτεραιότητα λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης και σήμερα, βγήκαν τα αποτελέσματα.
Η βαλλιστική εξέταση αναμένεται να φωτίσει αρκετές πτυχές της υπόθεσης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.