Πού έχει κολλήσει ο «θόλος»; Στο ότι θα πάνε πολλοί φυλακή αν (όταν) αλλάξει η κυβέρνηση...

Έβρος: Άρχισαν ξανά οι εισβολές αλλοδαπών;

Έβρος: Άρχισαν ξανά οι εισβολές αλλοδαπών;

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Τα νέα από το μέτωπο των λαθρομεταναστών που μπαίνουν από τον Έβρο, δεν είναι καλά.

Όπως αναφέρουν τα tourkikanea.gr δεν γνωρίζουμε τι άλλαξε, αλλά τις τελευταίες μέρες, ο αριθμός αυτών που περνάνε παράνομα, έχει μεγαλώσει πολύ.

Ιδιαίτερα στον άξονα Δερείου προς Ν. Σάντα παρατηρείται πολυκοσμία…

Μας ενημέρωσαν σχετικά κάτοικοι της περιοχής.

Ενδεικτικά δείτε την φωτογραφία που δημοσιεύουμε και είναι από χτες το μεσημέρι στο πεδινό χωριό Λύκειο της Ροδόπης.

Μέρα μεσημέρι περνάνε οι “επενδυτές” μέσα από το χωριό…

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.