
Μια νταλίκα δίπλωσε σήμερα το απόγευμα στο Δερβένι, με αποτέλεσμα να κλείσει η έξοδος από Θεσσαλονίκη.
Φορτηγό το οποίο κινούνταν προς Θεσσαλονίκη, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στο στηθαίο, περίπου στο ύψος του κόμβου Ορφανίδη.
Η αριστερή λωρίδα προς Θεσσαλονίκη έκλεισε μέχρι να απομακρυνθεί το όχημα.
Επίσης, έκλεισαν και οι τρεις λωρίδες στο ρεύμα εξόδου από Θεσσαλονίκη, λόγω καυσίμων που έπεσαν στο οδόστρωμα από το φορτηγό.
Στο ρεύμα εξόδου γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας. 
Πηγή: thestival.gr
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.