Πού έχει κολλήσει ο «θόλος»; Στο ότι θα πάνε πολλοί φυλακή αν (όταν) αλλάξει η κυβέρνηση...

Δολοφονία στη Βούλα: Στα άδυτα του διεθνούς εγκλήματος η υπόθεση – «Μεγάλο όνομα» ο δολοφονημένος «επιχειρηματίας»

Δολοφονία στη Βούλα: Στα άδυτα του διεθνούς εγκλήματος η υπόθεση – «Μεγάλο όνομα» ο δολοφονημένος «επιχειρηματίας»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Διεθνείς επεκτάσεις φαίνεται να παίρνει η μαφιόζικη – επαγγελματική εκτέλεση Bέλγου (;) επιχειρηματία στην Βούλα, καθώς η ΕΛΑΣ θεωρεί ότι τόσο το θύμα όσο και οι δράστες ήταν «μεγάλα ονόματα» στο «χάρτη» του διεθνούς εγκλήματος.

Οι Έλληνες αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την Interpol και τις Αρχές του Βελγίου. Η μία από τις δύο ταυτότητες αντιστοιχεί σε Βέλγο υπήκοο, ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές της πατρίδας του για συμμετοχή σε μεγάλες μεταφορές ναρκωτικών ουσιών από τη λατινική Αμερική στην Ευρώπη. Ακόμα, ωστόσο, δεν έχουν φτάσει στις ελληνικές Αρχές οι επίσημες απαντήσεις για την ταυτοποίηση του θύματος. Σε περίπτωση πάντως που το θύμα είναι πράγματι ο Βέλγος έμπορος ναρκωτικών, τότε οι ελληνικές Αρχές θα έχουν στα χέρια τους μία υπόθεση με διεθνή εμβέλεια.

Και αυτό γιατί ο Βέλγος θεωρείται πανευρωπαϊκά «μεγάλο όνομα» στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Κατ’ επέκταση οι «εχθροί» του που ήθελαν να τον «βγάλουν από τη μέση» θα είναι εξίσου «μεγάλα» ονόματα (τουλάχιστον όσον αφορά σε αυτούς που έδωσαν την εντολή). Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση για τους αστυνομικούς, καθώς οι «εκτελεστές» φρόντισαν να μην αφήσουν πίσω τους ίχνη. Σχεδόν βέβαιο θεωρείται ότι οι ηθικοί αυτουργοί είναι άλλοι από τους φυσικούς αυτουργούς, ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται ακόμα και για άτομα που ήρθαν από το εξωτερικό (μισθωμένοι εκτελεστές) για να πραγματοποιήσουν τη δολοφονία του Βέλγου.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.