Με αυτό που έρχεται τον χειμώνα στην ενέργεια, σιγά μην περιμένει τον Μάρτιο...

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Τη συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας στην τήρηση των περιοριστικών μέτρων ζήτησε η κυβέρνηση

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Τη συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας στην τήρηση των περιοριστικών μέτρων ζήτησε η κυβέρνηση

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και του ζήτησε να συνδράμει η Δημοτική Αστυνομία στην τήρηση των περιοριστικών μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Επίσης, χτες 5/6, μήνυμα στους πολίτες να μην εφησυχάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, και να τηρούν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό, έστειλε μέσω Facebook ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.