
Γέμισε ασφυκτικά από κόσμο η πλατεία στην Τριάδα της Εύβοιας, με την ευκαιρία του πρώτου πανηγυριού στην περιοχή.
Ωστόσο, λίγο μετά της 12 το βράδυ και ενώ το γλέντι είχε αρχίσει να φουντώνει σε κατάστημα – μπαρ που φιλοξενούσε τον τραγουδοποιό Μιχάλη Μαραγκάκη, αστυνομικό κλιμάκιο με συνοδεία επόπτη από την Χαλκίδα, έφθασε επί τόπου και μετά από έλεγχο ανέστειλε την λειτουργία του καταστήματος για 15 ημέρες ενώ έδωσαν πρόστιμο 3000 ευρώ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.