Εξανέστη ο Ανεστίδης...

Ξάδελφος Ιωάννας: «Τέτοιο πόνο δεν έχω ξαναδεί ούτε σε απώλεια ανθρώπινης ζωής»

Ξάδελφος Ιωάννας: «Τέτοιο πόνο δεν έχω ξαναδεί ούτε σε απώλεια ανθρώπινης ζωής»

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα στην Ιωάννα, καθώς ο «Γολγοθάς» που περνάει μετά την επίθεση με βιτριόλι, γίνεται κάθε μέρα και πιο δύσκολος.

Τον πόνο που βιώνει η 34χρονη Ιωάννα και η οικογένειά της μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι περιγράφει πρώτος ξαδερφός της, που αναφέρει ότι η οικογένεια καθημερινά ξυπνά βλέπει τον «Γολγοθά» της να γίνεται ακόμη πιο δύσκολος.

«Η Ιωάννα και η οικογένειά της ξυπνάνε κάθε μέρα μπροστά σε έναν τοίχο ακόμα πιο ψηλό», δήλωσε στο MEGA ο κ. Φάνης, αναφερόμενος στην περιπέτεια της οικογένειας που είδε τη ζωή της να ανατρέπεται μέσα σε μια στιγμή.

«Όλη η οικογένεια είναι σε άσχημη κατάσταση. Τον πόνο που βλέπω σε αυτούς τους ανθρώπους δεν τον έχω δει ούτε σε απώλεια ανθρώπινης ζωής. Η Ιωάννα και η οικογένειά της ξυπνάνε κάθε μέρα μπροστά σε έναν τοίχο ακόμα πιο ψηλό. Έχουμε μεγαλώσει μαζί με την οικογένεια.

Κάποιοι πρέπει να ζητήσουν και συγγνώμη για όσα έγραψαν. Η κοπέλα εργαζόταν και έκανε αυτά που της άρεσε χωρίς να ενοχλεί κανέναν», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο ξαδελφός της έκανε λόγο για λασπολογία εις βάρος της Ιωάννας, που είναι μία «τίμια και εργατική κοπέλα».

Ο κ. Φάνης αναφέρει ότι δεν γνωρίζει την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση. Η Ιωάννα μάλιστα δεν το πίστευε, όταν το έμαθε.

«Προσωπικά δεν γνωρίζω την 35χρονη και δεν πιστεύουν ότι έκανε τέτοιο πράγμα. δεν είχε επαφές με την κοπέλα η Ιωάννα. Δεν ήταν φίλες. Δεν είχε επαφές το κορίτσι. Όταν της το είπαν δεν το πίστευε και αναρωτήθηκε για ποιο λόγο!», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.