
Σε μια δήλωση που επιδέχεται πολλών ερμηνειών προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας Λουΐτζι Ντι Μάγιο. Όπως εείπε η Ιταλία θα νενισχύσει την επιχείρηση «ΕΙΤΗΝΗ» για την επιβολή εμπάργκο στην Λιβύη, αλλά θα πρέπει να μην χρησιμοποιείται για την υποστήριξη ενός από τα μέρη των αντιμαχομένων στην χώρα αυτή.
Αποτέλεσμα ήταν να σπεύσει ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μελβούτ Τσαβούσογλου να μιλήσει για τον σταθεροποιητικό ρόλο που πάντα η Ιταλία στην υπόθεση της Λιβύης.
BREAKING: Italian FM @luigidimaio points out that #Italy will increase support to Operation IRINI, adding that the operation should not be abused to support a certain party in #Libya. pic.twitter.com/RQRD8kncnW
— EHA News (@eha_news) June 19, 2020
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.