11 χρόνια μετά το κλείσιμο των τραπεζών από τους δανειστές. Τι δεν καταλάβατε;

Προκαλεί η Τουρκία με νέες παραβιάσεις πάνω από το Αιγαίο – 41 μέσα σε μία ημέρα

Προκαλεί η Τουρκία με νέες παραβιάσεις πάνω από το Αιγαίο – 41 μέσα σε μία ημέρα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η τουρκική προκλητικότητα πάνω από το Αιγαίο συνεχίστηκε και τη Δευτέρα (22/06). Η τουρκική πολεμική αεροπορία προχώρησε σε τρεις παραβάσεις και 41 παραβιάσεις.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, οι σαράντα από τις παραβιάσεις πραγματοποιήθηκαν από κατασκοπευτικά CN-235 και μία από μαχητικά. Μεμονωμένα πάνω από το Βορειοανατολικό Αιγαίο πέταξαν δύο CN-235, ενώ τέσσερα τουρκικά μαχητικά F-16 πέταξαν σε σχηματισμό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.