
Συγκλονισμένη είναι όλη η Ελλάδα, με τον αιφνίδιο χαμό ενός 15χρονου αγοριού από τα Τρίκαλα, το οποίο πυροβολήθηκε από αεροβόλο όπλο ενώ έπαιζε με τα αδέρφια του.
Ο ιατροδικαστής κ. Μηνάς Γεωργιάδης που εξέτασε τη σορό του άτυχου παιδιού ανέφερε σε ιστοσελίδα σχετικά με την αιτία του θανάτου του παιδιού: «Θανατηφόρα κρανιοεγκεφαλική κάκωση με σφαιρίδιο συμβατό με αεροβόλο όπλο». Δεν επιβεβαιώθηκαν, λοιπόν, από την εξέταση, οι υποθέσεις περί ανακοπής του παιδιού.
Η Εξόδιος Ακολουθία του Αλέξανδρου θα τελεστεί στις 6 μ.μ. της Τρίτης στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ξηροκάμπου, όπου και διακονεί ο πατέρας του, π. Αχίλλιος Καραμίντζιος.
Ο ίδιος μαζί με την πρεσβυτέρα του Λουκία και τα υπόλοιπα έξι αδέλφια του απευθύνουν παράκληση προς όλους “εις μνήμην του υιού μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ αντί στεφάνων να ενισχυθεί η αποπεράτωση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας, στον Ξηρόκαμπο”.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.