Ντόναλντ, οι βόρειες ΗΠΑ λέγονται «Καναδάς» και οι νότιες «Μεξικό»! Just do it!

Ένας θάνατος και μία αναπηρία προστέθηκαν στα πεπραγμένα του ψευτογιατρού

Ένας θάνατος και μία αναπηρία προστέθηκαν στα πεπραγμένα του ψευτογιατρού

Αυξάνονται καθημερινά οι άνθρωποι που έχουν εξαπατηθεί από τον ψευτογιατρό, καθώς σήμερα προστέθηκαν δύο ακόμα θύματα στην λίστα, ένας ακόμη θάνατος και μία σχεδόν ολική αναπηρία είναι τα τελευταία πεπραγμένα του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια, το γραφείο του “ανέλαβε την υποστήριξη της κατηγορίας υπέρ δύο θυμάτων του κατηγορούμενου για το αδίκημα της απάτης σε βαθμό κακουργήματος Νικολάου Κοντοστάθη, ο οποίος παρίστανε τον ιατρό”. Στην ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου αναφέρεται συγκεκριμένα για τον πρώτο εντολέα ότι:

“Ο πρώτος εντολέας μας Τ.Α., κάτοικος του χωριού Αρχάγγελος Ρόδου, υπεβλήθη από τον κατηγορούμενο και τρεις συνεργούς του ιατρούς της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών σε 12ωρη εγχείρηση, κατά την οποία του αφαίρεσαν ένα πλευρό, τοποθέτησαν στο σώμα του ένα περίεργο κατασκεύασμα που ονόμασαν «κλωβό», και, ενώ είχε ένα πρόβλημα υγείας από τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη λόγω πτώσεως από αλεξίπτωτο, τον κατέστησαν ανάπηρο σε ποσοστό 92%”.

Η δεύτερη εντολή που έλαβε ο κ. Κούγιας ήταν από τον “Γ.Κ” με θύμα τον καρκινοπαθή πατέρα του ο οποίος απεβίωσε : “Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε σε αυτούς ως ιατρός – ογκολόγος – ομοιοπαθητικός και τους απέσπασε μεγάλα χρηματικά ποσά για τη χορήγηση μιας απολύτως επικίνδυνης «θεραπείας» προς τον πατέρα του Γ.Κ., η οποία όχι μόνο δεν θεράπευσε τον καρκίνο, αλλά και προκάλεσε σοβαρές παρενέργειες, εξαιτίας των οποίων ο ασθενής κατέρρευσε και πέθανε”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια η υπόθεση μελετάται όσον αφορά “τη δυνατότητα της υποβολής εγκλήσεως για την επέκταση της κατηγορίας εις βάρος του κατηγορουμένου και κάθε συνεργού του, πέραν του αδικήματος της απάτης, για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης στην περίπτωση του πρώτου εντολέα μας και για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο στην περίπτωση του δεύτερου εντολέα μας. Στη πρώτη περίπτωση οι προβλεπόμενες ποινές έχουν ανώτατο όριο τα 15 χρόνια, ενώ στη δεύτερη περίπτωση την ισόβια κάθειρξη”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.