ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κίνα: Καναδός καταδικάστηκε σε θάνατο για παρασκευή ναρκωτικών

Κίνα: Καναδός καταδικάστηκε σε θάνατο για παρασκευή ναρκωτικών

Κινεζικό δικαστήριο, που εδρεύει στην πόλη Γκουανγκτζόου, καταδίκασε σε θάνατο έναν Καναδό για την Παρασκευή ναρκωτικών ουσιών.

Ο Καναδός, εν ονόματι Σου Γουεϊχόνγκ, δεν διευκρινίστηκε τι είδους ναρκωτικά παρασκεύαζε και σε τι ποσότητα ούτε δόθηκαν στη δημοσιότητα άλλες λεπτομέρειες για το έγκλημά του. Το δικαστήριο, στην ανακοίνωσή του, απλώς γνωστοποίησε την ποινή και ζήτησε να κατασχεθεί η περιουσία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι αρμόδιες αρχές της Κίνας χειρίστηκαν την υπόθεση ανεξάρτητα, σύμφωνα με τη νομοθεσία. Δεν νομίζω ότι θα έχει αντίκτυπο στις σχέσεις Κίνας – Καναδά», ανέφερε σχετικά ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείο Εξωτερικών, Γουάνγκ Γουενμπίν, ο οποίος πρόσθεσε πως τα εγκλήματα που αφορούν σε ναρκωτικά είναι πολύ σοβαρά και όλοι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.