ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Ακυβέρνητο σκάφος στον Θερμαϊκό

Θεσσαλονίκη: Ακυβέρνητο σκάφος στον Θερμαϊκό

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης, ενημερώθηκαν για την ύπαρξη ακυβέρνητου σκάφους που βρισκόταν σε δυσχερή θέση λόγω μηχανικής βλάβης.

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από ξηράς. Το “ΠΟΠΗ” εντοπίστηκε από το περιπολικό σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή Νέας Ηράκλειας Χαλκιδικής σε απόσταση 1 ν.μ. από την ακτή, το οποίο στη συνέχεια περισυνέλεξε τους ανωτέρω ημεδαπούς, καλά στην υγεία τους και τους μετέφερε με ασφάλεια στο λιμένα Νέας Καλλικράτειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων, διότι σε περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στις παρειές του σκάφους αναγραφόταν λανθασμένο όνομα και όχι το ορθό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.