Στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πάρει το μήνυμα ακόμα: Ή συνεργάζονται ή χάνονται...

Α.Στεφανής: Πραγματοποίησε επίσκεψη στο Γ’ΣΣ και στο NRDC-GR (φώτο)

Α.Στεφανής: Πραγματοποίησε επίσκεψη στο Γ’ΣΣ και στο NRDC-GR (φώτο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και πραγματοποίησε επισκέψεις στα Στρατηγεία του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ΣΣ) και του NATO Rapid Deployable Corps Greece (NRDC-GR).

Εκεί ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τους στόχους τους.

Επίσης, πραγματοποίησε συνάντηση με τους Βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη και Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη.

Επιπλέον, επισκέφθηκε τον υπό κατασκευή Βρεφονηπιακό Σταθμό Θεσσαλονίκης, όπου ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών.

Τον Υφυπουργό υποδέχθηκε και συνόδευσε ο Διοικητής του Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR, Αντιστράτηγος Δημήτριος Κούκος.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.