
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό πεζής συνέβη λίγο μετά τις 16.30 το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Γούναρη και Αγίου Ανδρέου, στην Πάτρα.
Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με το ένα να παρασύρει πεζή η οποία κινούταν στην οδό Αγίου Ανδρέου και εν συνεχεία να καρφώνεται σε βιτρίνα καταστήματος!
Η κοπέλα τραυματίστηκε στο πόδι και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν τυχερή, καθώς τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν σοβαρότερη κατάληξη. Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.