
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν αξιωματούχοι μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι εβδομήντα τραυματίστηκαν όταν εξερράγη βόμβα τοποθετημένη σε μαντράσα, ισλαμικό ιεροδιδασκαλείο, στην πόλη Πεσάβαρ, στο βορειοδυτικό Πακιστάν.
Αστυνομικοί έκαναν λόγο νωρίτερα για 4 νεκρούς και 34 τραυματίες, ανάμεσά τους παιδιά, στην επίθεση αυτή στην επαρχία Χάιμπερ Παχτούνχβα.
«Η έκρηξη έγινε κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας του Κορανίου. Άγνωστος μετέφερε τσάντα (σ.σ. με εκρηκτικά) στο εσωτερικό του ιεροδιδασκαλείου», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Βακάρ Αζίμ, στέλεχος της αστυνομίας στην Πεσάβαρ.
https://twitter.com/Kaalasiah1/status/1320961594713534464
Σύμφωνα με εργαζόμενο στο κοντινό νοσοκομείο Lady Reading, πολλά από τα θύματα έχουν εγκαύματα ή τραυματισμούς από την έκρηξη και αρκετοί τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων πολλών μαθητών.
https://twitter.com/JK247News/status/1320957501362171907
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.