
Ένας 57χρονος Βούλγαρος φιλοξενήθηκε από μία οικογένεια ομοεθνών του στο Μονοδένδρι Γαργαλιάνων, όμως η προσπάθειά του να ασελγήσει στην 13χρονη κόρη του φίλου του τον οδήγησε στο νοσοκομείο.
Ο «θερμόαιμος» άνδρας πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο την φιλοξενία του από την οικογένεια που τον είχε δεχθεί στο σπίτι της τον τελευταίο καιρό, καθώς επρόκειτο να απασχοληθεί σε αγροτικές εργασίες. Το βράδυ του Σαββάτου μέθυσε, τρύπωσε γυμνός στο δωμάτιο της ανήλικης και προσπάθησε να της επιτεθεί! Όμως, πριν προλάβει να την αγγίξει το κορίτσι έβαλε τις φωνές τρομοκρατημένο και αμέσως έτρεξαν κοντά της τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.
Μόλις είδαν γυμνό τον 57χρονο, όρμησαν κατά πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα, με αποτέλεσμα να διακομιστεί αργότερα στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι γονείς της 13χρονης κατέθεσαν μήνυση στο τμήμα Γαργαλιάνων και οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον Βούλγαρο, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας και αναμένεται να δικαστεί από το Αυτόφωρο για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος ανήλικης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.