
Το αυριανό του εξώφυλλο δημοσίευσε πριν από λίγο το σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo.
Με τίτλο «Η Γαλλία θα είναι πάντα η Γαλλία», κάνει αναφορές στο τρομοκρατικό χτύπημα που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στη Νίκαια όπου έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα και μάλιστα μια γυναίκα αποκεφαλίστηκε.
Στο εξώφυλλο απεικονίζονται τρεις αποκεφαλισμένες χορεύτριες να λικνίζονται στους ρυθμούς του καν καν.

Λίγα 24ωρα νωρίτερα, ο δράστης της αιματηρής επίθεσης φώναζε «Αλαχ Ακμπάρ» (Ο θεός είναι μεγάλος) αποκεφαλίζοντας μία γυναίκα και σκοτώνοντας δύο ακόμη άτομα σε εκκλησία στη Νίκαια.
Είχε προηγηθεί η δολοφονία του καθηγητή Ιστορίας Σαμιουέλ Πατί στο Παρίσι επειδή είχε δείξει στη τάξη του σατιρικά σκίτσα του Μωάμεθ.
Υπενθυμίζεται ότι το γαλλικό περιοδικό «Charlie Hebdo» σατίρισε πρόσφατα, προκαλώντας αντιδράσεις, τον Σουλτάνο του Βοσπόρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τις επιθέσεις που έχει εξαπολύσει κατά του Εμανουέλ Μακρόν και της Γαλλίας, σχετικά με τον ακραίο ισλαμισμό.
Το σατιρικό περιοδικό είχε απεικονίζει τον Τούρκο Πρόεδρο να φοράει μόνο το εσώρουχό του στην γελοιογραφία του εξωφύλλου με τον τίτλο «Ωωω, ο Προφήτης!».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.