Μάλλον στην Κίνα ήθελαν να αντιγράψουν τον «Κάκαλο», την «Μπουμπού» και τον «Πλαπούτα»...

Βιτριόλι: Η 35χρονη έψαχνε τρόπο να επιτεθεί στην Ιωάννα και μέσα στο νοσοκομείο

Βιτριόλι: Η 35χρονη έψαχνε τρόπο να επιτεθεί στην Ιωάννα και μέσα στο νοσοκομείο

Στοιχεία-σοκ για την επίθεση με το βιτριόλι βλέπουν το φως της δημοσιότητας, καθώς η 35χρονη δράστρια φέρεται να έψαχνε τρόπο να επιτεθεί στην Ιωάννα ακόμη και μέσα στο νοσοκομείο.

Η δράστρια έψαχνε τρόπο να επιτεθεί στην Ιωάννα ακόμη και μέσα στο νοσοκομείο όταν έμαθε πως ζει, σύμφωνα με στοιχεία που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί ανοίγοντας το λαπτοπ της κατηγορουμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ημέρες μετά την επίθεση με το βιτριόλι τον περασμένο Μάιο, η 35χρονη δράστης έψαχνε να βρει τον τρόπο για τα της επιτεθεί πάλι, αυτή τη φορά μέσα στο νοσοκομείο.

Και όχι με βιτριόλι αλλά με υδροκυάνιο το οποίο έψαχνε τρόπος για να το προμηθευτεί. Ακόμη υπάρχουν αναζητήσεις για το πώς θα μπορούσε να της κάνει ένεση με αέρα, ενώ είχε κατεβάσει στο λαπτοπ και σχεδιάγραμμα του νοσοκομείου και ειδικά του ισογείου, όπου νοσηλευόταν η Ιωάννα.

Παράλληλα οι αστυνομικοί πιστεύουν από την πρώτη στιγμή πως υπάρχει συνεργός και έχοντας ορισμένα στοιχεία από την αρχή στα χέρια τους, εστιάζουν σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η Ιωάννα από την πλευρά της θέλει να κλείσει η υπόθεση και να οριστεί η δίκη για τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή. Να θυμήσουμε πως η 35χρονη δεν έχει ακόμη απολογηθεί και αν δεν το πράξει τότε η υπόθεση θα κλείσει όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες της αστυνομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.