ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Συγκρούσεις πολιτών με αστυνομικές δυνάμεις στον Ασπρόπυργο για καραντίνα και μεταφορά αλλοδαπών (βίντεο)

Συγκρούσεις πολιτών με αστυνομικές δυνάμεις στον Ασπρόπυργο για καραντίνα και μεταφορά αλλοδαπών (βίντεο)

Εξέγερση βρίσκεται σε εξέλιξη στον Ασπρόπυργο τις τελευταίες 24 ώρες με συνεχείς διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες εκατοντάδων πολιτών που διαμαρτύρονται για το lockdown, διότι υποστηρίζουν ότι «Δεν υπάρχουν περισσότερα κρούσματα στην περιοχή μας απ’ότι σε άλλες περιοχές» αλλά το κάνουν «Για να μεταφέρουν παράνομους μετανάστες σε νέες δομές χωρίς να υπάρχει αντίδραση».

Εχθές είχε «διαρρεύσει» από την ΕΛΑΣ ότι επρόκειτο για «Ρομά», άλλωστε κανένα τηλεοπτικό δίκτυο δεν έχει πλησιάσει την περιοχή, αλλά οι εικόνες που μεταδίδονται διαψεύδουν αυτό τον ισχυρισμό και είναι σαφές ότι είναι κάτοικοι της περιοχής ή τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι «Ρομά».

Πολίτες με ελληνικές και βυζαντινές σημαίες συγκρούονται με τις δυνάμεις ασφαλείας που επιχείρησαν να διαλύσουν την συγκέντρωση και ελικόπτερα της αστυνομίας πετούν επάνω από τον χώρο κατευθύνοντας τις αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως μεταδίδει η δημοσιογράφος και νομικός Γεωργία Μπιτάκου που βρέθηκε στην περιοχή, στις διαδηλώσεις συμμετέχουν και μητέρες με μικρά παιδιά.

Δείτε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.