
Το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου, οι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι με τη συνδρομή ανδρών της εξωτερικής φρουράς, μετά από πληροφορίες για όπλα και μέσα επικοινωνίας, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα σε έναν θάλαμο και έναν κοινόχρηστο χώρο του καταστήματος κράτησης Άμφισσας.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν συνολικά ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι με λάμα μήκους 8,3 εκατοστών, έξι κινητά τηλέφωνα, επτά φορτιστές κινητών με καλώδια και 11 hands free.
Όλα κατασχέθηκαν, όπως και έξι λίτρα αυτοσχέδιου αλκοόλ που είχαν παρασκευάσει οι κρατούμενοι από διάφορα φρούτα, αλλά δεν πρόλαβαν να το… γιορτάσουν.
Για τα αποτελέσματα της έρευνας, ενημερώθηκαν άμεσα ο αρμόδιος εισαγγελέας και οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που διενεργούν προανάκριση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.