Βυθίζεται στο χάος η Αθήνα: Κουκουλοφόροι έκαναν μπλόκα στο Ζωγράφου και ζητούσαν ταυτότητες από πολίτες!

Βυθίζεται στο χάος η Αθήνα: Κουκουλοφόροι έκαναν μπλόκα στο Ζωγράφου και ζητούσαν ταυτότητες από πολίτες!

Στο χάος βυθίζεται η Αθήνα εξαιτίας τους λάθους χειρισμούς της κυβέρνησης σε αρκετά θέματα, με τελευταίο αυτό του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Περίπου 100 κουκουλοφόροι στο Ζωγράφου σταματούσαν το βράδυ της Δευτέρας πολίτες και τους ζητούσαν ταυτότητες, ώστε να αποδείξουν πως δεν είναι αστυνομικοί, κάτι που δείχνει πως η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Όπως αναφέρουν οι καταγγελίες το περιστατικό έλαβε χώρα χθες το βράδυ στην Ούλοφ Πάλμε, σε μία περιοχή που πριν από δύο ημέρες άτομα είχαν ρίξει μολότοφ σε βάρος περιπολικού.

Κατά τον πρόεδρο του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Βασίλη Ντούμα, τα άτομα ζητούσαν ταυτότητες, ψάχνοντας για αστυνομικούς με πολιτικά.

Μαρτυρίες για ανάλογα «μπλόκα» υπήρξαν και στην πλατεία Ταπητουργείου στον Βύρωνα.

Στο σημείο κλήθηκαν διμοιρία των ΜΑΤ, καθώς και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και της ομάδας ΔΡΑΣΗ. Οι αστυνομικοί παρατάχθηκαν έξω από την εστία και είχαν λάβει εντολή να επέμβουν σε περίπτωση που διαπίστωναν παρόμοια ενέργεια, κάτι το οποίο δεν έγινε.

Ο μεγαλύτερο αριθμός των κουκουλοφόρων, μετά την εμφάνιση της αστυνομίας στο σημείο, επέστρεψε στο εσωτερικό της εστίας, ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

Οι αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν επί της Ούλωφ Πάλμε για 40 περίπου λεπτά και στην συνέχεια αποχώρησαν.

Με πρόφαση την επιθετικότητα των κουκουλοφόρων, οι αστυνομικοί ετοιμάζουν ακόμα σκληρότερα μέσα αστυνόμευσης, με τους πολίτες να βρίσκονται στην μέση και να υφίστανται τις συνέπειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.