ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Χαλκίδα: Λογομάχησε με τη σύντροφό του και την πέταξε στη θάλασσα

Χαλκίδα: Λογομάχησε με τη σύντροφό του και την πέταξε στη θάλασσα

Άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Χαλκίδας, πέρασαν χειροπέδες σε έναν 30χρονο, ο οποίος πέταξε στην θάλασσα την 45χρονη σύντροφό του μετά από καβγά.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος Χαλκιδέος κινούνταν με το αυτοκίνητο του, στο οποίο συνοδηγός ήταν η 45χρονη, επίσης Χαλκιδέα σύντροφός του.

Σταμάτησε για λίγο δίπλα στη θάλασσα, πλησίον του Τσιμεντάδικου Χαλκίδας. Όπως κατήγγειλε αργότερα η 45χρονη στο Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ξεκίνησε καυγάς ανάμεσα τους και ο 30χρονος την έβγαλε από το αυτοκίνητο και την έριξε στη θάλασσα.

Εκείνος έφυγε, ενώ η 45χρονη κατάφερε να βγει από την θάλασσα και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό. Στελέχη του Γραφείου της Ασφάλειας Λιμεναρχείου Χαλκίδας, τον εντόπισαν το πρωί της Τετάρτης και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον Αντεισαγγελέα Υπηρεσίας Χαλκίδας και ορίστηκε η δίκη για την Παρασκευή, όπου μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.