ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ληστεία στο Ψυχικό: Δήλωσαν παράταση πολιτικής αγωγής στον ανακριτή τα θύματα

Ληστεία στο Ψυχικό: Δήλωσαν παράταση πολιτικής αγωγής στον ανακριτή τα θύματα

Τα θύματα της μεγάλης κλοπής θυρίδων από τράπεζα στο Ψυχικό δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής στην εν εξελίξει ανακριτική έρευνα.

Σήμερα, στο γραφείο του 12ου ανακριτή που χειρίζεται την συγκεκριμένη υπόθεση με μοναδικό μέχρι στιγμής κατηγορούμενο και προσωρινά κρατούμενο τον 58χρονο Βασίλη Γκουρούση, προσήλθε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, εκπρόσωπος δυο εκ των θυμάτων του μεγάλου ριφιφί προκειμένου να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας. Επίσης, παράσταση πολιτικής αγωγής έχει δηλώσει και μια ακόμη παθούσα, η οποία εκπροσωπείται από τον δικηγόρο Ιωάννη Μαρακάκη.

Σε δήλωση του ο κ. Κούγιας ανέφερε πως ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση «θα ξεκινήσει με τις αρμόδιες αρχές έρευνα που αφορά στο κινητό τηλέφωνο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του κατηγορουμένου». Παράλληλα, ο κ. Κούγιας σημείωσε ότι μόλις ενημερωθεί επί της δικογραφίας θα υποβάλλει και εκείνος αιτήματα για τη διενέργεια συγκεκριμένων ανακριτικών πράξεων. Μάλιστα, όπως τόνισε, ο ίδιος ενημέρωσε τον ανακριτή για πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση του σχετικά με ταξίδι του κατηγορουμένου στο εξωτερικό κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα.

«Προσωπικά από το θεατρικό χώρο με ενημέρωσαν ότι το κρίσιμο χρονικό διάστημα (σ.σ. ο κατηγορούμενος) έκανε ταξίδια σε συγκεκριμένη χώρα. Ενημέρωσα τον ανακριτή και μόλις το κρίνει σκόπιμο θα μας καλέσει να το πούμε και επίσημα» είπε ο κ. Κούγιας και αναφερόμενος στους ισχυρισμούς του 58χρονου τόσο για την ώρα που απαιτείται για να γίνει διάρρηξη μια θυρίδας, όσο και σχετικά με την μεταφορά DNA, ανέφερε: «Το γεγονός ότι κάνει κριτική και έχει αποφανθεί σχετικά με το πόση ώρα έπρεπε να δαπανηθεί από τον δράστη για να κάνει την κλοπή, δεν δημιουργεί θετικές εντυπώσεις. Σχετικά με το dna και τον ισχυρισμό του περί μεταφοράς του γενετικού υλικού, από μια συζήτηση που έκανα με ειδικούς που εξήγησαν ότι δεν μεταφέρεται από αντικείμενο σε αντικείμενο, αλλά από άνθρωπο σε αντικείμενο».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.