ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Παραμένει άφαντος ο Χ.Παππάς – Που στρέφονται οι έρευνες των Αρχών;

Παραμένει άφαντος ο Χ.Παππάς – Που στρέφονται οι έρευνες των Αρχών;

Εδώ και σχεδόν πέντε μήνες, από τον Οκτώβριο του 2020, ο Χρήστος Παππάς καταζητείται από τις Αρχές, που δεν έχουν καταφέρει ακόμη να τον εντοπίσουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, εκτός από το γεγονός ότι ο Χρήστος Παππάς αναζητείται σε τουλάχιστον τέσσερις χώρες, οι Αρχές ερευνούν διαρκώς και την ύπαρξη μεθοδευμένου σχεδίου για την υπόθαλψή του στην Ελλάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκτιμάται πως κάτι τέτοιο θα διευκολυνόταν από την καραντίνα και τη νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας καθώς οι όποιες κινήσεις θα καλύπτονταν από το σκοτάδι.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν επιβεβαιώνεται η εκδοχή που θέλει τον Χρήστο Παππά να κρύβεται σε μοναστήρι της Σερβίας ή να είναι σε κάποια άλλη βαλκανική χώρα ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να διατηρεί επικοινωνία με μέλη του μορφώματος που κρατούνται στις φυλακές Δομοκού ή με άτομα του οικείου περιβάλλοντός του, χρησιμοποιώντας διαδικτυακές εφαρμογές για να μιλά μαζί τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ίχνη του Χρήστου Παππά έχουν χαθεί από τις 22 Οκτωβρίου, που το Τριμελές εφετείο κακουργημάτων του επέβαλε κάθειρξη 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και ξεκίνησε η διαδικασία σύλληψης μελών της. Εκ των υστέρων όμως διαπιστώθηκε ότι ο ίδιος είχε εξαφανιστεί λίγες ώρες μετά την εμφάνισή του την 1η Οκτωβρίου στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου, στο πλαίσιο των περιοριστικών όρων. Έρευνες για τον εντοπισμό του έχουν πραγματοποιηθεί μεταξύ άλλων σε πόλεις της Γερμανίας, της Σερβίας και του Βελγίου, όπου διαμένουν συγγενικά του πρόσωπα ή μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.