ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο – ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Χαλάστρας (βίντεο)

Βίντεο – ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Χαλάστρας (βίντεο)

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε ένα βίντεο αυτόπτη μάρτυρα που απεικονίζει σκηνές από την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε στα ΕΛΤΑ Χαλάστρας, τη Δευτέρα 29 Μαρτίου.

Ειδικότερα, το βίντεο καταγράφει τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν έξω από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ την ώρα της ληστείας.

Στις εικόνες φαίνεται το κόκκινο όχημα που χρησιμοποίησαν οι πέντε ληστές να έχει σταματήσει στη μέση της οδού Βενιζέλου έχοντας κλείσει την κυκλοφορία.

Ο συνοδηγός και «τσιλιαδόρος», με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και κρατώντας καραμπίνα, επιτηρεί την περιοχή και περιμένει τους συνεργούς του να βγουν από το υποκατάστημα με τη λεία τους, που ξεπέρασε τις 35.000 ευρώ όπως αποδείχθηκε αργότερα.

Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά του βίντεο εμφανίζονται οι τρεις συνεργοί να μπαίνουν στο όχημα. Ο πρώτος μάλιστα φαίνεται να κρατά έναν μεγάλο σκουρόχρωμο σάκο με τα χρήματα της ληστείας. Στη συνέχεια, μπαίνουν και οι άλλοι δύο ληστές και το όχημα εξαφανίζεται πριν φθάσει η Αστυνομία.

Τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών έχει αναλάβει το τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.