ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε γυναίκα που «άδειασε» τις τσέπες άνδρα

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε γυναίκα που «άδειασε» τις τσέπες άνδρα

Λίγα μόλις λεπτά κράτησε η χαρά της αλλοδαπής «μακρυχέρας» η οποία κατάφερε να βάλει χέρι στην τσέπη ενός Έλληνα και να του αρπάξει λεφτά, καθώς συνελήφθη λίγο αργότερα.

Η γυναίκα είχε πάνω της ακέραιο το χρηματικό ποσό, όταν της πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί κι έτσι αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Σε βάρος της αλλοδαπής σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές.

Είχε κλέψει χρήματα και κινητό το 2016!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά εξιχνιάστηκε η κλοπή χρηματικού ποσού και ενός κινητού τηλεφώνου από ένα σπίτι στην Τιθορέα Φθιώτιδας, που είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2016! Στο πλαίσιο της έρευνας που διενήργησε το αστυνομικό τμήμα Αμφίκλειας – Ελάτειας προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός Έλληνα ο οποίος είχε μπει στο εσωτερικό του σπιτιού παραβιάζοντας ένα παράθυρο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.