ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

«Αναδίπλωση» από Λευκό Οίκο: Τώρα ζητά «σταθερή και προβλέψιμη σχέση με Ρωσία»

«Αναδίπλωση» από Λευκό Οίκο: Τώρα ζητά «σταθερή και προβλέψιμη σχέση με Ρωσία»

Ο Λευκός Οίκος αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στις σχέσεις που θέλουν να έχουν οι ΗΠΑ με τη Ρωσία, μετά και το τηλεφώνημα Μπάιντεν – Πούτιν.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες επιδιώκουν μια προβλέψιμη και σταθερή σχέση με τη Ρωσία και θα επιδιώξουν αυτόν τον στόχο κατά τη μελλοντική σύνοδο κορυφής Μπάιντεν-Πούτιν, δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι κατά τη διάρκεια ενημέρωσης την Τετάρτη.

«Στόχος μας ως Ηνωμένες Πολιτείες είναι να έχουμε μια προβλέψιμη σχέση με τη Ρωσία, να σταθεροποιήσουμε αυτήν τη σχέση και σίγουρα να έχουμε μια συζήτηση, έχοντας μια διάσκεψη κορυφής θα ήταν μια ευκαιρία να συζητήσουμε τομείς όπου συμφωνούμε και μπορούμε να συνεργαστούμε όπως είναι η μη διάδοση (των όπλων), προφανώς η (Ρωσία) συνεργάζεται στο P5 + (1) και αυτό θα μπορούσε να είναι μέρος του φόρουμ για τη συζήτησή μας» δήλωσε η Ψάκι.

Την Τρίτη, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Αμερικανός ομόλογός του Τζο Μπάιντεν πραγματοποίησαν όχι μια ιδιαίτερα φιλική τηλεφωνική συνομιλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο πρόεδροι συζήτησαν τη στρατηγική σταθερότητα, τις φερόμενες «επιθέσεις στον κυβερνοχώρο» και την ανάμιξη στις αμερικανικές εκλογές, καθώς και τη «σταθερή δέσμευση» της Αμερικής προς την Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.