Τραγικό περιστατικό στη Φθιώτιδα – 62χρονος πέθανε μετά από πτώση από το μπαλκόνι

Τραγικό περιστατικό στη Φθιώτιδα – 62χρονος πέθανε μετά από πτώση από το μπαλκόνι

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ένας 62χρονος άνδρας στη Φθιώτιδα που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και τελικά πέθανε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο σπίτι του στην Αμφίκλεια και προσπαθούσε να αλλάξει τη λάμπα στη βεράντα του σπιτιού του που βρίσκεται στον πρώτο όροφο.

Τότε, ο 62χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στην αυλή του σπιτιού του. Ο ίδιος προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες, χωρίς ωστόσο να τον αντιληφθεί κάποιος και να καλέσει βοήθεια.

Το πρωί της Πέμπτης και αφού ο άνδρας είχε περάσει όλη τη νύχτα πεσμένος στην αυλή του εντοπίστηκε από τους γείτονες του, οι οποίοι αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μόλις ο άνδρας έφτασε στο νοσοκομείο της Λαμίας οι γιατροί εντόπισαν πολλαπλά κατάγματα στο σώμα του.

Τελικά ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η σορός του άτυχου 62χρονου θα υποβληθεί σε νεκροψία νεκροτομή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.