ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παιανία: Συνελήφθη Πακιστανός που έκλεβε καλώδια από μετασχηματιστές – Τραυμάτισε δύο αστυνομικούς μαζί με συνεργό του

Παιανία: Συνελήφθη Πακιστανός που έκλεβε καλώδια από μετασχηματιστές – Τραυμάτισε δύο αστυνομικούς μαζί με συνεργό του

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παιανίας, συνέλαβαν έναν 23χρονο Πακιστανό, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, παρακώλυσης της λειτουργίας κοινωφελών εγκαταστάσεων, καθώς και απόπειρας ανθρωποκτονίας. Παράλληλα, αναζητούνται οι συνεργοί του.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, η σπείρα, που δρούσε από τα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, έκλεβε καλώδια από μετασχηματιστές ηλεκτρικής ενέργειας, προκαλώντας φθορές σε αυτούς, στις περιοχές της Παιανίας και του Μαρκόπουλου.

Για την αφαίρεση του χαλκού και των καλωδίων από τους μετασχηματιστές, είχαν προμηθευτεί κατάλληλα εργαλεία.

Λόγω των πολλών κλοπών στις συγκεκριμένες περιοχές, είχε συσταθεί ειδική ομάδα αστυνομικών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, οι δράστες πλησίασαν σε μετασχηματιστή, κρατώντας στα χέρια τους διάφορα αντικείμενα και μεγάλους κόφτες.

Οι αστυνομικοί που επιτηρούσαν το χώρο προσπάθησαν να τους ελέγξουν. Τότε, οι δράστες τους επιτέθηκαν και ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​​​​​​​Τελικά, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 23χρονο, ενώ ο άλλος δράστης διέφυγε. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.